11 Eylül 2014 Perşembe

Saç uzatan şampuanlar listesi

Merhabalar ben tuanasanem yine karşınızdayım bu gün saç uzatma formüllü şampuanların listesini sizlere sunacağım^.^
Organix şampuan içinde kakao yağı, susam yağı ve babassu yağı bulunur. Sülfat ve paraben içermediği için saçlara zarar vermez ve saç köklerinin uyarılmasını sağlar.
- Bioblas Sarımsak Özlü şampuan
Sarımsak etkisi ile saç köklerini derinlemesine temizleyen ve hücreleri uyaran şampuan saçların olağandan daha hızlı uzamasını sağlar.
- Down Under Natural’s Nude Şampuan
Down under şampuan Sls gibi zararlı maddeler içermez. Saçlarınızı hırpalamadan temizleyerek daha hızlı uzatma için size yardım eder.
- Kerastase Bain Vital Dermo- Calm Şampuan
Kerastase şampuanları dünyada tercih edilen şampuanların başında gelir. Saçlarınız nemlenir ve tazelenirken daha hızlı uzayan saçlara sahip olursunuz.
- Fiyto Sarımsak Özlü Şampuan
Fiyto sarımsak özlü şampuan saç dökülmesini engellemesinin yanı sıra aynı zamanda kolay şekilde uzamayı sağlar. Antibakteriyel özelliği ile saç kökleri derinlemesine temizlenir. Bu durumda saçların daha çabuk uzamasını sağlar.
- ProDoz Elma Sirkeli Şampuan
Elma sirkesinden elde edilmiş ve tamamen organik olan şampuan saçları uzatma amacı ile formüle edilmiştir. Saçları çabuk uzatmasının yanı sıra parlaklık sağlayarak sizi memnun eder.
- Bioblas Şampuan
Bioblas saç uzatan şampuan içindeki phytosteroller sayesinde saç uzamasını sağlar. Vitamin ve mineraller sayesinde saç kökleri beslenir.
- Naturface Harbel Sarımsak Özlü Şampuan
Hem saç dökülmelerine iyi gelen hem de saçların uzama hızına katkı sağlayan bir şampuandır. Sarımsağın etkisi saç tellerinde ve saç köklerinde gözle görülür derecede hissedilir.
- Garlex Sarımsak Özlü Şampuan
Garlex şampuan bitkilerden ve sarımsak özlerinden meydana gelmiştir. Sarımsak özleri saçları kuvvetlendirerek uzamasını sağlar.
ve benim kullandığım ise RESTOREX


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder